Αρχική/Αποστολές Παραγγελιών

Παραλαβή από το κατάστημα

Η παραλαβή των παραγγελιών σας μπορεί να γίνει από το κατάστημα μας που βρίσκετε στην οδό Κατεχάκη 25 στην Αθήνα, στα 200 μέτρα από το σταθμό μετρό Κατεχάκη.

Αποστολές εντός Αττικής

Εντός Αττικής αποστολές γίνονται με Courier (Γενική Ταχυδρομική) ή από εμάς με δικά μας μέσα (με χρέωση για παραγγελίες μικρότερες των 20.00ευρώ) κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης για την ώρα και ημέρα παράδοσης. Οι χρεώσεις με courier ανέρχονται στα 1,90€+Φ.Π.Α μέχρι τα 2 κιλά βάρους. Για κάθε επιπλέον κιλό, η χρέωση ανέρχεται σε 0,50€+Φ.Π.Α . ΕΝΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ ΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΜΕ ΔΙΚΌ ΜΑΣ ΜΈΣΟ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 20.00 ΕΥΡΩ. ΣΕ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΙΚΡΟΤΕΡΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΟΣΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΞΤΡΑ ΧΡΕΩΣΗ 3.00 ΕΥΡΩ.

Αποστολή με εντολή αντικαταβολής μετρητοίς, εντός πόλης, η χρέωση διαμορφώνεται στα 3,00€+Φ.Π.Α μέχρι τα 2 κιλά βάρους. Για κάθε επιπλέον κιλό, η χρέωση ανέρχεται σε 0,60€+Φ.Π.Α.

Αποστολές εκτός Αττικής και Νησιωτικοί προορισμοί

Αποστολές γίνονται εργάσιμες ημέρες (ΔΕΥΤΕΡΑ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ) σε όλη την Ελλάδα κατόπιν επιλογής του τρόπου αποστολής από το μενού που εμφανίζετε πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας. Οι παραγγελίες που έχουν πραγματοποιηθεί πρίν τις 11 π.μ. θα αποστέλλονται την ίδια μέρα.

Οι αποστολές γίνονται με τα εξής μέσα:

  • ΚΤΕΛ (προπληρωμή μεταφορικών) 10 Ευρώ.
  • Πρακτορεία – Μεταφορικές (πληρωμή μεταφορικών στην παράδοση)
  • Καράβι (προπληρωμή μεταφορικών) 10 Ευρώ.
  • Courier Γενική Ταχυδρομική (προπληρωμή μεταφορικών)

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΖΩΝΤΑΝΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΓΙΝΕΤΕ ΜΟΝΟ ΜΕ ΚΤΕΛ, ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ, ΚΑΡΑΒΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ COURIER! ΕΝΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ ΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 20.00 ΕΥΡΩ. ΣΕ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΙΚΡΟΤΕΡΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΟΣΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΞΤΡΑ ΧΡΕΩΣΗ 3.00 ΕΥΡΩ.

ΑΝ Η ΠΑΡΑΓΓΕΛΊΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΈΧΕΙ ΣΤΕΡΕΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΟΤΕ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΆ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ COURIER.

Χρεώσεις Courier (Γενική ταχυδρομική)

Για αποστολή προς χερσαίους προορισμούς του δικτύου της Γενικής Ταχυδρομικής ΑΕΕ, με παράδοση την επόμενη εργάσιμη ημέρα, η χρέωση διαμορφώνεται στα 3,00€+Φ.Π.Α μέχρι τα 2 κιλά βάρους. Για κάθε επιπλέον κιλό, η χρέωση ανέρχεται σε 0,60€+Φ.Π.Α. (Για ορισμένους συνδυασμούς πόλης αποστολής – πόλης παράδοσης ο χρόνος μπορεί να επιμηκυνθεί σε 2 εργάσιμες ημέρες).

Για αποστολή προς νησιωτικούς προορισμούς του δικτύου της Γενικής Ταχυδρομικής ΑΕΕ, με παράδοση εντός 2 εργάσιμων ημερών, η χρέωση διαμορφώνεται στα 3,00€+Φ.Π.Α μέχρι τα 2 κιλά βάρους. Για κάθε επιπλέον κιλό, η χρέωση ανέρχεται σε 1,00€+Φ.Π.Α.

Δυσπρόσιτες περιοχές

Για τις περιοχές εκτός των ορίων των πόλεων του δικτύου της Γενικής Ταχυδρομικής ΑΕΕ, (δυσπρόσιτες περιοχές) με παράδοση εντός 1-3 εργάσιμων ημερών, η χρέωση διαμορφώνεται στα 6,50€+Φ.Π.Α μέχρι τα 2 κιλά βάρους. Για κάθε επιπλέον κιλό, η χρέωση ανέρχεται σε 1,50€+Φ.Π.Α.

Αντικαταβολή μετρητοίς

Για κάθε αποστολή με εντολή αντικαταβολής τοις μετρητοίς, εκτός αττικής, η χρέωση διαμορφώνεται στα 4,00€+Φ.Π.Α μέχρι τα 2 κιλά βάρους. Για κάθε επιπλέον κιλό, η χρέωση ανέρχεται σε 0,80€+Φ.Π.Α στους χερσαίους προορισμούς και σε 1,20€+Φ.Π.Α στους νησιωτικούς προορισμούς.

Οι ανωτέρω χρεώσεις αφορούν και δυσπρόσιτους προορισμούς, συμπεριλαμβάνουν δε το κόστος τόσο της μεταφοράς όσο και της υπηρεσίας της αντικαταβολής.

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της, την δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, να δημιουργήσει στατιστικά για την χρήση της και να παρέχει πληροφορίες από τρίτους. Όροι χρήσης Αποδοχή Cookies