Αρχική/Επιστροφές

Επιστροφές προϊόντων

  • Δεν δεχόμαστε επιστροφές Ζωντανών οργανισμών. Όλα τα ζωντανά πριν αποσταλούν αξιολογείτε η υγεία τους από το έμπειρο προσωπικό μας. Αν για οποιοδήποτε λόγο υπάρχει πρόβλημα με το ζωντανό κατά την παραλαβή του θα πρέπει να μας ενημερώσετε με email και φωτογραφίες για την κατάστασή του. Η εταιρία μας υιοθετεί την εγγύηση D.O.A. (Dead on arrival) και πιστώνει την αξία του ζωντανού για μελλοντική αγορά αρκεί να σταλεί εντός 24ώρου Email με φωτογραφίες με την κατάσταση του ζωντανού μέσα στην συσκευασία του (χωρίς να την ανοίξετε). Το κατάστημα ειδικεύεται στις αποστολές ζωντανών σε πολύωρα ταξίδια και η περίπτωση του D.O.A θα πρέπει να θεωρείτε αν όχι απίθανο τουλάχιστον πολύ σπάνιο φαινόμενο.
  • Δεν πιστώνετε η αξία των μεταφορικών.
  • Το κατάστημα δεν φέρει ευθύνη σε περίπτωση που ένα προιόν έχει υποστεί ζημιά από λάθος χειρισμό του μεταφορέα.
  • Τα ελλαττωματικά προϊόντα ή παραγγελίες που έχει γίνει λάθος από εμάς θα αντικαθίστανται  με νέα, αφού επιστραφεί το προβληματικό προϊόν στο κατάστημά μας με δικά μας έξοδα. Σε περίπτωση που έχει γίνει λάθος παραγγελία από τον πελάτη δεν φέρουμε καμία ευθύνη για την αντικατάσταση του προϊόντος.
  • Για όλα τα υπόλοιπα προϊόντα εκτός ζωντανών οργανισμών ο καταναλωτής έχει στη διάθεσή του προθεσμία 14 ημερολογιακών ημερών για να επιστρέψει το προϊόν που αγόρασε, για οποιονδήποτε λόγο και να ζητήσει αντικατάσταση ή επιστροφή χρημάτων με την προϋπόθεση οτί το προϊόν δεν έχει χρησιμοποιηθεί.

  Για περισσότερες πληροφορίες είμαστε πάντα στη διάθεση σας είτε μέσω τηλεφώνου στο 210-6923188 ή στο email info@thefishroom.gr.

  Διαδικασία επιστροφής

  • Συσκευάζετε το προιόν μέσα στο κουτί του συνοδευόμενο από την απόδειξη αγοράς του.
  • Το www.thefishroom.gr  θα επεξεργαστεί το αίτημα επιστροφής της παραγγελίας σας και θα δώσει εντολή στην μεταφορική εταιρεία να παραλάβει το προϊόν σας από τη διεύθυνση που έχετε δηλώσει.

   Θα θέλαμε να σας επισημάνουμε πως σε περίπτωση που το προϊόν δεν πληρεί τους προαναφερθέντες όρους ως «ελαττωματικό προϊόν», θα επιστρέφεται στον αποστολέα του με χρέωση του ιδίου.

  ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

  Κατεχάκη 25, Αθήνα, ΤΚ 11525

  Τηλ : 210-6923188

  Email: info@thefishroom.gr

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της, την δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, να δημιουργήσει στατιστικά για την χρήση της και να παρέχει πληροφορίες από τρίτους. Όροι χρήσης Αποδοχή Cookies