Αρχική/Τρόποι Πληρωμής

Αντικαταβολή

Μπορείτε να επιλέξετε να πληρώσετε με αντικαταβολή στον Courier με την παράδοση με επιπλέον χρέωση του κόστους μεταφοράς (οι χρεώσεις αναφέρονται στους τρόπους αποστολής) το οποίο είναι υπολογισμένο στην φόρμα παραγγελίας κατόπιν επιλογής πληρωμή με αντικαταβολή.

Για τα υπόλοιπα μέσα (Καράβι, ΚΤΕΛ, Πρακτορεία – Μεταφορικές) δεν είναι δυνατή αυτή η επιλογή.

Παραγγελίες που περιέχουν ζωντανούς οργανισμούς εξαιρούνται από αυτό τον τρόπο πληρωμής.

Πιστωτική – Χρεωστική κάρτα

Μπορείτε να πληρώσετε με την πιστωτική – χρεωστική σας στο ασφαλές περιβάλλον πληρωμών.

Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Μπορείτε να μας καταθέσετε χρήματα για τις παραγγελίες σας χωρίς καμία επιβάρυνση σε έναν από τους λογαριασμούς του thefishroom.gr  γράφοντας το πλήρες ονοματεπώνυμο σας στην απόδειξη κατάθεσης και ως αιτιολογία τον αριθμό της παραγγελίας.
Συνεννοηθείτε τηλεφωνικά μαζί μας στο 210 6923188 ή μπορείτε να μας στείλετε ένα e-mail στο info@thefishroom.gr για το ακριβές ποσό με τα έξοδα αποστολής πριν κάνετε την κατάθεσή σας ή μόλις την κάνετε για να σας στείλουμε άμεσα την παραγγελία σας.

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ: GR0501101070000010700419475

ΟΝΟΜΑ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥ:  THE FISHROOM IKE

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της, την δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, να δημιουργήσει στατιστικά για την χρήση της και να παρέχει πληροφορίες από τρίτους. Όροι χρήσης Αποδοχή Cookies